× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Regionale identiteit door dik en dun! Inspirerend webinar Michiel Flooren

Op 23 november verzorgt Michiel Flooren een webinar over regionale identiteit. Michiel is lector Regio Ontwikkeling bij Saxion en is een wervelende spreker. Hij neemt de deelnemers mee in het verhaal van dikke en dunne regio’s. Met aansprekende voorbeelden geeft hij inzicht in de verschillen die er zijn en hoe je de regionale identiteit optimaal inzet maar ook ontwikkelt voor de opgaven in een gebied. Als voorproefje: “Dikke regio’s hebben weliswaar een bekende naam en historie, maar dunne regio’s zijn veel meer naar buiten en op samenwerken gericht.” Hoe ga je met dit gegeven om? Je krijgt concrete handvatten van Michiel.

Na de presentatie van Michiel kun je deelnemen in break-out sessies waarin je in kleine groepen verder met elkaar doorpraat over deelthema’s zoals: van dik naar dun, van dun naar dik, de link met de inwoners en hybride identiteiten. Allemaal in het licht van het bevorderen van de brede welvaart. Er worden concrete cases uit de Regio Deals gebruikt.

Michiel Flooren, lector Regionale Ontwikkeling, Saxion

Meld je aan via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina. Die verschijnt als je bent ingelogd. Nog geen lid van onze community?

Maak dan eenvoudig een profiel aan 

 


naar boven