× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

17 mei Expert meeting Zorg: positieve gezondheid en bloeizone

Wat betekenen de dubbele vergrijzing en ontgroening voor onze regio? Hoe kunnen Positieve Gezondheid en technologie in de zorg bijdragen aan een verbetering van het welzijn van onze inwoners? Hoe stimuleren we de brede welvaart?

Kom naar onze digitale expertmeetings en luister naar inspirerende verhalen van onze experts! Na afloop is er volop gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de experts!

De expertmeetings zijn een initatief van de gemeente Ooststellingwerf, de provincie Friesland en de Regio Deal Zuidoost Friesland.

Wie: Daan Bultje, directeur HANN
Thema: Positieve Gezondheid en Bloeizone
Maandag 17 mei
15.30 - 16.30 uur
Doe mee via Zoom

Daan Bultje (39) is directeur van Healthy Ageing Network Noord Nederland (HANNN), de gezondste coalitie van Nederland. HANNN mobiliseert alle ondernemers, denkers en beslissers die bij kunnen dragen aan een gezondere regio. Deze coalitie bouwt aan een omgeving die gezondheid stimuleert. Van bewegen en voeding tot een gezonde omgeving, zingeving en sociale samenhang. Sinds kort is Daan ook interim-programmamanager Positieve Gezondheid bij CMO Flevoland.

Op 1 juni en 9 juni zijn de volgende expertmeetings. Deze events verschijnen ook binnenkort op ons platform.

Wie: Franka Bakker Associate lector
Thema: Goed leven met dementie
Dinsdag 1 juni 
15.30 - 16.30 uur
Doe mee via Zoom

Wie: Job van 't Veer Lector
Thema: Digitale Innovatie in zorg en welzijn
Woensdag 9 juni
15.30 - 16.30 uur
Doe mee via Zoom
 

 

 

naar boven