× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Talkshow: Regionaal Maatschappelijk Onbehagen

Regelmatig duikt het op, verhalen en analyses waarin duidelijk wordt dat groepen mensen in Nederland zich niet gehoord en gezien voelen. Ze voelen zich zelfs in de steek gelaten. Waar gaat dat precies over? En is het alleen een gevoel dat mensen hebben of zit er een ratio achter? Welke rol speelt de overheid hierin? Om te komen tot waardevolle inzichten én handelingsperspectieven hebben wij Caspar van den Berg en Annemarie Kok gevraagd onderzoek te doen naar dit belangrijke fenomeen en daarbij met name in te zoomen op een eventueel regionaal aspect. Hoe verschilt het gevoel van onbehagen van streek tot streek? En hoe bepalend is een regio voor dat gevoel?

In onze talkshow van 8 december gaan Caspar van den Berg en Marc Hameleers met elkaar in gesprek over de bevindingen die onlangs zijn gepubliceerd in het rapport Regionaal Maatschappelijk Onbehagen. Te gast uit de regio zijn wethouder Jelle Zoetendal, die onlangs in zijn blog inging op deze uitkomsten. Daarnaast horen we van Jurgen Smeenk en Piet Goossen hoe zij in Zeeuws Vlaanderen vanuit de overheid samenwerken met inwoners en hoe zij omgaan met het sentiment van onbehagen. Het belooft een boeiend gesprek te worden over een onderwerp dat vele regio’s raakt. Ben je er bij?

Via de link kan je tijdens de talkshow ook je vragen stellen en je mening delen. https://live.dutchwebinar.com/regionaalmaatschappelijkonbehagen

Je kunt de URL het beste niet in een Citrix/DWR/VNP omgeving bekijken, maar via de browsers Google Chrome, Firefox en Egde Firefox. Gebruik in ieder geval niet Internet Explorer.

 


naar boven