× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

20 mei Congres: voortgang Regio Deal en Agenda Twente

Ben jij ook benieuwd naar de resultaten uit het jaar 2020 van de Regio Deal en de Agenda voor Twente? Wil jij weten hoe talent aankijkt tegen de kansen die Twente voor ze heeft? En heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen willen hebben bij twee talentprojecten? Sluit dan aan bij ons online congres. 

De Twente Board heeft twee belangrijke investeringsprogramma’s die naast elkaar draaien. De Regio Deal en de Agenda voor Twente. Met deze programma’s wordt gezamenlijk geïnvesteerd in de toekomst van een krachtige regio, volop potentie. Door gerichte investeringen draagt de Board bij aan de economische ontwikkeling van de regio. Niet alleen financieel, maar ook voor de brede welvaart. Samen bouwen we aan de toekomst van Twente.

Ben je er bij? Meld je dan nu aan
 
Op donderdag 20 mei organiseren we een sessie waarin we jou bijpraten over de voortgang van de investeringsprogramma’s. Tijdens dit online congres zoomen we in op de talentprojecten en krijg je verdieping van de deelnemers in de projecten zelf! Want knappe koppen én gouden handen zijn cruciaal voor de oplossingen van de grote vraagstukken van deze tijd en voor de groei van de innovatieve maakindustrie.  


naar boven